10:52
Тиждень фізичної культури та спорту

Тиждень фізичної культури та спорту, який у цьому навчальному році проходив у межах кожного окремо взятого класу.

Не секрет, що спорт дуже корисний і не тільки для дорослих, а і для дітей. Дехто може сказати, що займатись спортом дітям не потрібно, адже вони ведуть дуже активний спосіб життя.

Проте , спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками. Займаючись спортом, дитина розширює свій кругозір, самовдосконалюється, формує корисні риси своєї індивідуальності, що в майбутньому допоможе здобути їй певних висот.

Заняття спортом покращують емоційний стан дитини. Спорт допомагає від психологічної перевтоми, покращує емоційний стан дитини та в цілому підвищує загальне самопочуття, надає впевненості в собі. Займаючись спортом, дитина стає витривалішою, починає легше долати навантаження в буденному житті, починає ставити свої маленькі цілі і досягати їх.

І, звичайно, регулярні заняття спорту допоможуть не тільки покращити фізичний стан дитинин, але й допомогти при лікуванні захворювань.

Окрім цього, спорт подарує нових друзів і товаришів, займе час дитини і не дозволить їй байдикувати. Отже, спонукаймо діток займатись спортом, та БУДЬМО УСІ ЗДОРОВІ!!!

Категорія: Олімпіади/ Конкурси/ Змагання | Переглядів: 175 | Додав: Nikolay_Lexx | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar